producten

Bedrijf

Aandrijvingen Gallon sinds 82 jaar toonaangevend in alle takken van de nijverheid.

GebouwSinds de stichting in 1919 door de Heer Petrus Gallon, hebben zowel ons bedrijf als ons gamma artikelen, onder de druk van de steeds verdergaande mechanisatie en automatisatie, een zeer grote uitbreiding gekend. In enkele jaren groeide onze firma van een éénmanszaak uit tot een gonzend bijennest, met een 24/24u bezetting van gespecialiseerde medewerkers.

In 1979 waren de twee magazijnen in de St.-Amandstraat dan ook te klein geworden en werd sedertdien de nieuwe vestiging betrokken in de Mariastraat 22.

Vanuit dit complex van ca. 1700m² stellen wij verder onze vier generaties ervaring ten dienst van de nijverheid.
Door een ruime private parking behoren de parkeerproblemen definitief tot het verleden. Via telefoon, E-mail, fax en modems staat een permanente wachtdienst, ook buiten de openingsuren, open voor de problemen van ons cliënteel. Een ruim magazijn geeft een duidelijk overzicht van ons gamma in voorraad. In de geest van "time is money" en "Nur Qualität hat zukunft" zijn wij bewust van de waarde van een ruime voorraad.

Magazijn

Basisregel: "de productie mag nooit stilvallen"
Dat is dan ook de geest waarin een jong team van medewerkers zich dagelijks inspant om aan alle problemen van aandrijvingen, lageringen en transport een juiste oplossing te geven. Hiermee voldoet onze studiedienst aan een duidelijke behoefte aan technische begeleiding en advies, die de laatste jaren in de industrie te bespeuren valt. Daardoor werden wij stilaan bekend buiten onze onmiddellijke omgeving, ook in het buitenland.

Om onze dienstverlening zo vlug mogelijk te laten verlopen, werkt het volledige logistiek gebeuren automatisch. Onze medewerkers worden geholpen door de meest geavanceerde systemen om technische berekeningen, facturatie, stock-beheer en -controle te beheren. Hiermee proberen wij onze positie op de markt te behouden en zelfs nog te verbeteren.

Voor een volledig productoverzicht verwijzen wij u graag naar de flyer

Productoverzicht Gallon
ref: 
taal: 
gallon_flyer
Nederlands
451 kbMechanical Transmissions
AANDRIJVINGEN GALLON  -  Kruisboommolenstraat 11 - B-8800 Roeselare  -  tel: +32 51 20 06 02  -  fax +32 51 22 59 68
mail g@llon.be  -  Disclaimer