producten
index
Rollenketting
Iwis
Eurochain
Rollenketting
Rollenketting met rechte zijplaten
Transportketting
Corrosievaste ketting inox

U zoekt maar u vindt niet?
Geef ons een seintje g@llon.be
 

Meer informatie vindt u in de documentatie

Eurochain
ref: 
taal: 
3825_eurochain
Duits
786 kb


powered by IWIS

Achter de nieuwe generatie EUROCHAIN kettingen vindt u de ervaring en innoverende kracht van IWIS, een van de grootste duitse kettingfabrikanten. Dezelfde stricte kwaliteits- en produktiestandaarden van IWIS precisieketting systemen gelden voor het EUROCHAIN Powerline gamma. Dit garandeert gecontroleerde produktie van EUROCHAIN zonder compromissen in kwaliteit.

Wij hebben een verkoops- en logistiek center gebouwd in Bad Salzuflen, waar excelente toegang aanwezig is aan alle transportvormen. Van hieruit wordt de volledige markt bediend, met een grote voorraad in de magazijnen.

Kenmerken

Hier geldt niet enkel de juiste prijs, de kwaliteit en performantie is ook gegarandeerd!

Kwaliteit die elke vergelijking aankan

EUROCHAIN staat voor solide, betrouwbare kwaliteit - volledig gelijk aan de top merken van andere Europese leveranciers. EUROCHAIN wordt gefabriceerd volgens DIN ISO 9001 en hebben standaard volle rollen. De breeksterkte is beduidend hoger dan de minimum DIN waarden. Het consistente voorrekken resulteert in een minimum initiële verlenging. Alle EUROCHAIN kettingen hebben geblauwde buitenplaten en zijn voorzien van de EUROCHAIN stempel - geen no-name produkt, maar kwaliteit met een goede reputatie.

Geen onaangename verassingen

Het EUROCHAIN logo and stempel op de platen zijn internationaal beschermd. Dit verhindert de mogelijkheid op slechte copijen en frauduleuze imitators.

Een aanzienlijk prijsvoordeel

In het midden marktsegment biedt EUROCHAIN u een aanzienlijk prijsvoordeel vergeleken met aanwezige concurenten. Een ongevenaarde prijs / kwaliteitsverhouding maakt het nog interessanter. EUROCHAIN bespaart u werkelijk geld!

48-uren service

EUROCHAIN wordt standaard in kartonnen dozen met lengtes van 5m binnen de 48 uur geleverd doorheen België vanuit ons magazijn in Roeselare. In extreem dringende gevallen bieden wij een 24-uurs service.

Twee kwaliteiten; één partner

Waar de IWIS hoge kwaliteitsketting gebruikt wordt voor de gevoelige applicaties of EUROCHAIN solide en prijsbewuste ketting voor normaal gebruik - beide kwaliteiten kan u verkrijgen bij dezelfde leverancier.

Prijsbesparend aspect

EUROCHAIN bespaart u geld want ze is voorzien van een efficiënte initiële smering en aldus klaar voor onmiddellijk gebruik rechtstreeks uit de doos.

Produkten

Standaard rollenketting volgens DIN 8187 (06B tot 32B)
in simplex, duplex en triplex uitvoering.
Rollenketting met rechte zijplaten
Transportketting met rechte en/of gebogen zijplaten en verlengen pinnen.
INOX rollenketting volgens DIN 8187, AISI 302-30.

Meer informatie

Gebruik ons 'ketting configurator'-formulier (under construction) om ons de informatie te verstrekken betreffende uw ketting.

 

AANDRIJVINGEN GALLON  -  Kruisboommolenstraat 11 - B-8800 Roeselare  -  tel: +32 51 20 06 02  -  fax +32 51 22 59 68
mail g@llon.be  -  Disclaimer